Isuzu
-

Modellerne

FREMRAGENDE ISUZU PICKUPS TIL SJOV OG SERIØSITET

Leder du efter en ny pickup? Tag et nærmere kig på vores ISUZU pickup ladbiler til salg her på siden. Uanset om du vil bruge dem til arbejde eller fritid, tilbyder vores modeller både bekvemmelighed, styrke og masser af plads til tung last.

 

Med ISUZU D-MAX serien får du stærke arbejdsheste med komfort som en SUV. Vores pickups har nemlig effektive køreegenskaber, der er lige så gode i det mudrede terræn som på den lige landevej. Sikkerheds- og komfortudstyr sikrer, at du kan nyde turen med fuld kontrol.

 

Se vores forhandlere af Isuzu pickups, og læs mere om modellerne herunder.

 

fiND EN NY PICKUP TIL SALG HOS OS

Siden 1922 har vi hos ISUZU dedikeret arbejdet til at producere pålidelige køretøjer, der matcher de skiftende globale standarder. Det er vores pickups et godt eksempel på. Hos ISUZU kan du nemlig vælge imellem:

 

  •         ISUZU D-MAX Crew Cab: Få en 4-dørs pickup med en stor kabine. Bilen er oplagt til dig, der har brug for et trofast muskelbundt i hverdagen.
  •         ISUZU D-MAX Single Cab: Kør afsted i en 2-dørs pickup med essentielt standardudstyr som aircondition, LED-kørelys, fartpilot og meget mere.
  •         ISUZU D-MAX Extended Cab: Gå ikke ned på kræfter i en 4-dørs pickup med masser af udstyr og et ekstra højt omdrejningsmoment.

 

Uanset hvilken model du vælger fra ISUZU D-MAX serien, får du fremragende trækkapacitet. Alle D-MAX modeller må trække op til 3,5 ton. Samtidig får du en af klassens højeste lasteevner med en nyttelast på 1 ton +.

 

eN ISUZU PICKUP ER I TOP MED SIKKERHEDEN

Når det kommer til sikkerhed, er vores ISUZU pickups uovertrufne. Hver model er udstyret med en række avancerede funktioner designet til at beskytte dig og dine passagerer. På den måde er vores D-MAX pickups helt i front med sikkerheden.

 

For eksempel er vores ISUZU D-Max Crew Cab modeller med otte airbags, beskyttelse i sæderne mod piskesmæld, selestrammere, vognbaneassistent, aktiv nødbremse og meget mere. Desuden er alle vores pickups udstyret med elektrisk tilkobling af firehjulstræk.

 

De mange funktioner er med til at give dig maksimal fremkommelighed og sikkerhed på vejene. Derfor får vores ISUZU D-Max modeller op til 5* flotte stjerner hos EURO NCAP, der kollisionstester alle nye biler på det europæiske marked.

*Afhængigt af variant og model.

 

få DIN ISUZU PICKUP TIL FRITID ELLER ERHVERV

Vil du have en pickup, som kan rumme store og tunge varer, eller drømmer du om en stor og praktisk personbil? Begge dele er mulige med vores modeller. Bilerne fra vores D-Max serie kan nemlig blive leveret som varebil, mandskabsvogn og personbil.

 

Vores modeller kombinerer funktionalitet og komfort, så du kan nyde køreturen. Det er uanset, om du er på arbejde eller skal udforske terrænet. Hele opbygningen i vores pickups er lavet lige så stærkt som på en lastbil, hvilket giver endnu bedre præstation.

 

Er du klar til en køretur? Du er meget velkommen til at teste en af vores ISUZU modeller. Bestil en prøvetur med det samme, og oplev den stærke køreglæde.