Isuzu D-max extended

Stærkere end nogensinde med en nyttelast på 1 TON+.

læs mere >

Isuzu D-max extended

Ekstra stort lad - med ekstra plads til dit læs

læs mere >

Isuzu D-max extended

Nu med 5 års garanti

læs mere >

Isuzu D-max extended

Ekstra meget plads bagtil

læs mere >

ISUZU D-MAX Extended

Oplev den imponerende ISUZU D-MAX Extended Cab – din ultimative pickup. Med en robust konstruktion, imponerende ydeevne og elektrisk tilkobling af firehjulstræk er denne pickup bygget til at klare selv krævende arbejdsforhold. 

 

Uanset om du arbejder inden for byggeri, landbrug eller transport, leverer D-MAX Extended Cab nemlig pålidelig ydelse hver gang. Uden at gå på kompromis med komfort eller sikkerhed.

 

Book nemt en prøvetur i dag.

 

Kører ubesværet igennem land og vand

ISUZU D-MAX Extended Cab er en to eller fire-personers pickup hhv. som VAN eller personbil med ekstra stort beskyttet lastrum. Med en imponerende trækkapacitet på op til 3.500 kg og en nyttelast på 1 ton er D-MAX Extended Cab din ultimative arbejdsmaskine.

 

Desuden har D-MAX Extended Cab elektrisk tilkobling af firehjulstræk, og du kan nemt skifte mellem 2WD og 4WD under kørsel på op til 100 km/t. Møder du vand på vejen? Kør ubesværet igennem vand med en dybde på op til 0,8 meter. 

 

Vores D-MAX Extended Cab fører dig sikkert igennem alle udfordringer. 

 

Komfort og sikkerhed i front

Uanset om du har lange arbejdsdage eller lange køreture, sidder du behageligt i vores D-MAX Extended Cab. Indvendigt tilbyder bilen en rummelig kabine med ergonomiske sæder, der prioriterer komfort og funktionalitet. Med sikkerhed for øje er bagdørene udformet således, at de ikke kan åbnes, når hoveddøren er lukket.

 

Samtidig har vi udstyret D-MAX Extended med avancerede sikkerhedsfunktioner og moderne teknologi for at give dig en tryg køreoplevelse. 

 

Af standardudstyr får du blandt andet beskyttelse i sæderne mod piskesmæld, selestrammere, bakkamera, fartpilot og mere endnu. *Med hele fem stjerner i Euro NCAP har vores D-MAX Extended sikkerheden i front.

*Afhængigt af model og variant

 

5 års garanti med mulighed for forlængelse

Hos ISUZU Danmark tilbyder vi tre slags D-max modeller. Denne model er den såkaldte Extended version, som er mellemstørrelsen. Isuzu D-MAX fås også som Single Cab og Crew Cab, som har mindre eller større kabiner.

 

Alle modellerne kommer med fem års garanti eller op til 100.000 km, alt efter hvad der kommer først.