KLAAS møbellift
-

Salg

Shorty 25

Shorty 25 er møbelliften til montering på et ISUZU pick-up chassis. Dens samlede vægt er under 3,5 ton grænsen. Dens manøvredygtighed og lave installationshøjde gør det muligt at bruge den selv under vanskelige lokale forhold, for eksempel i baggården med lave port indgange. En enkel håndtering og sofistikeret teknologi garanterer hurtig og sikker brug. På grund af udskudslængden på 25 m er transport af møbler til de øverste etager heller ikke noget problem.

 

Shorty 25 er som standard udstyret med et hybriddrev: Afhængigt af placeringen kan den betjenes fra køretøjet via et PTO-hjælpedrev eller via en 230 volt elektrisk motor. På grund af dets støjsvage drev er dette en fordel, når du arbejder på hospitaler eller skoler

 Klaas Shorty25

Se mere på: 

https://klaas.com/en/produkt/shorty-25/For mere information, tag fat i din nærmeste Isuzu forhandler.

Find forhandler

 

Toplight 21 til møbler

Med kun 750 kg er denne møbellift let og et behageligt anvendeligt værktøj til flyttemanden. Den kan trækkes af næsten enhver bil med den højdejusterbare trækanordning på hovedstykket, der giver fuld fleksibilitet. En afbalanceret vægtfordeling muliggør nem manøvrering, når den frakobles. Toplight 21 når højder på op til 21 m og fås som ekstraudstyr med en benzin- eller 230 volt el-motor.

 undefined

Se mere på:

https://klaas.com/en/produkt/toplight-21-moebel/For mere information, kontakt os på: [email protected]