D-max crew cab

Nu med 5 års garanti, fremragende arbejdsvogn & transport når I skal på ferie

læs mere >

D-max crew cab

Med høj nyttelast op til 1 TON + og træk op til 3,5 tons

læs mere >

D-max crew cab

D-MAX er helt i front – også med sikkerheden.

læs mere >

D-max crew cab

Alle Isuzu modeller er altid med firehjulstræk

læs mere >

ISUZU D-MAX Crew Cab

Oplev den ultimative kombination af styrke og komfort med ISUZU D-MAX Crew Cab. Med sin robuste bygning og kraftfulde motor er denne 4-dørs pickup i stand til at klare ethvert terræn – uden at gå på kompromis med din komfort og køreglæde.

 

Som alle andre D-MAX modeller er D-MAX Crew Cab med firehjulstræk og kan klare en nyttelast på 1.000 kg. Desuden kommer bilen med en imponerende trækkapacitet på 3,5 ton.

 

Mere end bare styrke

D-MAX Crew Cab er ikke blot en stærk arbejdshest. Takket være behagelige 5 eller 2 sæder hhv. som personbil eller varebil, kan ansatte eller børn også køre med. 

 

Desuden får du 8 airbags, beskyttelse i sæderne mod piskesmæld, selestrammere, bakkamera, fartpilot og meget mere. Med D-MAX Crew Cab har du altså en pålidelig bil, der er klar til at tage hånd om dine behov og din sikkerhed.

 

Selve interiøret er rummeligt samt moderne. På indersiden er bilen blandt andet udstyret med en 9" touchscreen, utrolig komfortable sæder, justerbart læderrat og trådløs Apple CarPlay® samt Android Auto™.

 

Book en prøvetur i D-MAX Crew Cab i dag

Dens unikke blanding af funktionalitet, styrke og komfort gør D-MAX Crew Cab til en bil, der skiller sig ud. Men for at forstå dens fulde potentiale bør du prøvekøre bilen. På den måde kan du bedømme, om bilen passer til dine behov og drømme.

 

Hos ISUZU Danmark samarbejder vi med kompetente forhandlere i hele Danmark, så du nemt kan prøvekøre bilen nær dit hjem eller arbejde. Aftal et tidspunkt for at prøvekøre D-MAX Crew Cab.

 

Uanset om du har brug for en ny bil til at køre tungt læs, sjove fritidsinteresser eller begge dele, er D-MAX Crew Cab en oplagt bil at overveje.